T8 trapézlemez

T8 trapézlemez metszet rajz.

T8 trapézlemez (bal oldali: RAL 3009 bordó, jobb oldali: dió famintás)

T8 trapézlemez: egyedi méretre gyártás, rövid határidővel!

Olyan megbízható céget keres, amely immáron több éves tapasztalattal rendelkezi a trapézlemez gyártás terén is? Ne kutakodjon tovább, hiszen professzionális szolgáltatásunkra Ön is számíthat! Minden egyéni igényeknek igyekszünk maximálisan eleget tenni, hiszen velünk az egyedi gyártás – különböző méretekben – garantált.

Az új kerítését vagy falburkolatát trapézlemezből képzelte el? Segítünk a választásban! Döntsön Ön is a T8 trapézlemez mellett, melyet most közelebbről is bemutatunk!

A T8 trapézlemez nem csupán kerítések, falburkolatok / homlokzatok kialakítására, de akár mennyezetekhez, ritkábban pedig tetőfedésre is alkalmas. Fontos kiemelni és egyáltalán nem mellékes szempont, hogy a T8 trapézlemez roppant esztétikus megjelenést kölcsönöz minden környezetben. A T8 trapézlemezek előnyei között mindenképpen meg kell említeni, hogy a felszerelése igencsak egyszerű, ráadásul kevés tartóelemet igényel. A T8 trapézlemezekkel szinte garantált a hosszú élettartam, könnyű súlya miatt egyáltalán nem terheli az épület szerkezetét.

Válassza Ön is a T8 trapézlemezt, amely tehát – többek között – már bevált tetőfedő anyagként és homlokzati burkolatként és kerítésként is. Az említett trapézlemez remek választás, legyen szó a legkisebb építményektől kezdve – garázsok, nyitott tárolók, stb. – egészen a nagy alapterületű gyártócsarnokokig, mezőgazdasági épületekig.

Döntsön Ön is a cégünk által gyártott és kínált T8 trapézlemez mellett, amely elérhető akár két oldalas famintás változatban is. Külső, illetve belső falburkolásnak nincsen párja, ha a T8 trapézlemezt választja.

Kíváncsi az árainkra, az elérhető szín-választékra, illetve a további termékjellemzőkre? Weboldalunkon a T8 trapézlemezhez minden fontos technikai adatot, specifikációt megtalálhat. Szeretne ajánlatot kérni? Megtekintené a korábbi referenciáinkat? Böngéssze honlapunkat, majd lépjen bátran kapcsolatba kollégáinkkal elérhetőségeink egyikén! Döntsön Ön is a T8 trapézlemezek mellett: az egyedi méretre gyártás rövid határidővel velünk garantált! Várjuk megkeresését!

Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsiker@ocsiker.hu
Elérhetőségek