T35 trapézlemez

T35 trapézlemez metszet rajz.

T35 trapézlemez (Képen RAL 7016 Antracit szürke)

T35 trapézlemez (Képen felül RAL 3009 bordó, alul RAL8017 csokibarna)

A T35 trapézlemezekről

Még mindig keresi az ideális megoldást ipari csarnok fedésére? A trapézlemezekre gondolt már? Ezek az alapvetően horganyzott acélból készített tetőfedő elemek hatékony megoldást jelentenek, ha mezőgazdasági épületek, raktárak, csarnokok, könnyűszerkezetes épületek költségkímélő fedéséről van szó.

A trapézlemezek bordázott kialakítása lehetővé teszi, hogy a tetőelemek biztonságosan elvezessék az esővizet és stabilan tartsanak, de az időjárás hatásaival és a nagyobb terheléssel szemben is ellenállóak legyenek. A trapézlemezek nagy előnye, hogy méretre gyártva kaphatóak, így nem keletkezik fölösleg, a tető azonnal, pontosan lefedhető velük. Az új tető felrakása ennek köszönhetően az átlagosnál sokkal gyorsabban és egyszerűbben elvégezhető, nem kell elhúzódó munkálatokkal számolni a tervezés során. A trapézlemezek nagy fesztávokat is lefednek, ráadásul esztétikus, színes kivitelben is kaphatóak.

Keressen minket bizalommal és ismerje meg T35 trapézlemezeinket, amik a fentebb felsorolt előnyöket mind nagyszerűen ötvözik magukban. Válogasson trapézlemezeinkből és rendeljen igényeihez illőt!

A T35 trapézlemezekről
Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsiker@ocsiker.hu
Elérhetőségek