T20 trapézlemez

T20 trapézlemez metszet rajz.

T20 trapézlemez (A kép tartalmaz faerezetes trapézlemezt is, melyet cégünk nem forgalmazz.)

Tudnivalók a T20 trapézlemezről

A trapézlemezek a legtöbbször alkalmazott tetőszerkezeti elemek, amelyeket elsősorban könnyűszerkezetes házak esetében használnak fel. A trapézlemezekből több típust tartanak számon, közülük a T20-as a legkeresettebb elem, hiszen nemcsak tetőszerkezetek esetében használható, hanem más építményekhez is!

A T20 trapézlemezeket kifejezetten kicsi, vagy közepes építmények esetében alkalmazzák, emiatt az elemek felhasználási területei rendkívül sokoldalúak, például kerítésbetétek vagy oldalfalak megvalósításához is használják.

A T20 trapézlemezek nemcsak sokoldalúságuknak köszönhetik népszerűségüket, hanem egyszerű alkalmazásuknak is, könnyedén rögzíthetők, csak pár csavarra van szükség, és máris kész a tetőszerkezet, vagy az oldalfal!

Természetesen, ha bizonytalan a T20 trapézlemezek rögzítését illetően, kérje inkább szakember segítségét a beszereléshez, ugyanis, aki nem rendelkezik kellő rutinnal e téren, annak komplikáltnak tűnhet az elem telepítése.

Kínálatunkban strapabíró T20 trapézlemezeket találhat! A minőséget garantáljuk!

Tudnivalók a T20 trapézlemezről

Miért válassza a T20 trapézlemezt?

A tetőfedés eszközei és alapanyagai változatosak, a cserepektől a trapézlemezig többféle lehetőségből válogathat az, aki új tetőt szeretne. Miért érdemes a trapézlemezeket választani, mit tudnak, amit a többi elem nem? A trapézlemezek nem csupán tetőfedésre, de könnyűszerkezetes épületekhez, vagy homlokzatfedésre is alkalmasak!

A T20 trapézlemez tartós alapanyag, ami egyúttal költséghatékony megoldást is jelent! A T20 trapézlemez ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, nagyszerűen védi az épületet, és évtizedekig lehet rá számítani! Erősségét bordázatos kialakítása adja, amivel a csapadékot is el tudja vezetni. Az igényeknek megfelelően méretre vágható, így kevés hulladékkal jár a telepítése. A T20 trapézlemez nemcsak nagyon praktikus megoldás, de változatos színeinek köszönhetően esztétikus is!

Keressen minket bizalommal és válasszon tetőfedéshez minőségi és sokoldalú T20 trapézlemezt! Kérdéseit felteheti megadott elérhetőségeinken, és segítséget is kérhet a választáshoz!

Miért válassza a T20 trapézlemezt?
Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsiker@ocsiker.hu
Elérhetőségek