T14 trapézlemez

T14 trapézlemez (Képen felülre lefelé: RAL 8004 téglavörös, RAL 8017 csokibarna, RAL 3009 bordó)

T14 trapézlemezzel az ipari területek köré is sokoldalú kerítést tud telepíteni!

A kerítések funkciója elsősorban az, hogy kijelöljék egy telek határait, mások számára egyértelműen jelezzék, hogy hol kezdődik az egyik telek, és hol ér véget a másik. A kerítés másik funkciója emellett az is, hogy megakadályozza a szabad belátást és útját állja a behatolóknak.

Az olyan ingatlanok esetében érdemes minden kritériumnak megfelelő kerítést használni, ahol okkal szeretnék kizárni az illetékteleneket és a kíváncsiskodókat. Ilyen terület lehet, ahol tárolnak, gyártanak valamit. A T14 trapézlemez az ipari területek köré hatékony, diszkrét kerítés emelésére tökéletes alapanyag. A T14 trapézlemez különböző lemezvastagságban és sűrű bordakiosztásban készül. A belőle készített kerítés stabil és esztétikus is egyben. Az egyszerű drótkerítésnél hatékonyabb, a kőkerítésnél viszont gyorsabban és egyszerűbben felhúzható. A T14 trapézlemez több színben elérhető, az igényeknek megfelelő táblaméretben rendelhető.

Amennyiben jó ár-érték arányban keres kerítésnek ideális elemeket, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

T14 trapézlemez

Mire használjuk a T14 trapézlemezt?

A T14 trapézlemez gyártása az egyik legfontosabb tevékenységünk, hiszen ezt a lemezt számos célra előszeretettel alkalmazzák ügyfeleink. Hogy mire pontosan? Például kerítésnek!

A T14 trapézlemez kiváló választás, ha olyan kerítést szeretne, amin a szomszédok nem látnak át, az utcáról nem látnak be, mégis gyorsan felállítható, és nem utolsó sorban olcsó is. Ha most egy csúnya, szürke fémlemezt képzelt az udvarára, akkor rosszul tette. A T14 trapézlemez többféle színben rendelhető, ennek köszönhetően messziről szinte teljesen úgy fog kinézni, mintha fa kerítés lenne. Viszont a fával szemben nem igényel ápolást, és nagyon könnyen felállítható. Ajánljuk családi házakhoz, és ipari területekre egyaránt. Teljes átláthatatlanságával biztosítja a maximális diszkréciót.

A T14 trapézlemez gyártása során csak minőségi anyagokat használunk, ezért termékeink hosszú élettartamúak, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Keressen minket bátran T14 trapézlemez gyártásával kapcsolatban, ha praktikus és időtálló kerítést szeretne!

Mire használjuk a T14 trapézlemezt?
Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsikerkft@invitel.hu
Elérhetőségek