Bádogos szegők illetve kiegészítők

Bádogos szegők kiegészítők , tetőkibúvók

Bádogos lemezek kerítés szegélyekhez és kiegészítőkhöz

A trapézlemezből készült kerítések hatékony megoldást kínálnak az elkerítéssel kapcsolatos problémákra, ezzel párhuzamosan pedig az esztétikai követelményeknek is eleget tesznek. A trapézlemezből készült kerítéshez még szükség van bádogos lemez kiegészítőkre is, amik arról gondoskodnak, hogy a trapézlemez kerítés teljes lehessen.

A bádogos lemezeket nemcsak az ereszcsatornák kivitelezéséhez lehet alkalmazni, mert vannak köztük olyan elemek is, amiket kifejezetten a trapézlemez kerítések szegélyeinek terveztek. Tehát, ha Ön tőlünk vásárol trapézlemezeket kerítések építéséhez, akkor már nem kell egy másik helyről a kiegészítőkhöz szükséges bádogos lemezeket is keresgélnie, mert nálunk ezeket is megtalálja a termékkínálatban! Ennek megvan az az előnye is, hogy a kerítés és a szegélyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Forduljon hozzánk bizalommal, és spóroljon időt azzal, hogy egyetlen helyről rendel trapézlemezt és bádogos lemezt is! A részletekről érdeklődjön a feltüntetett elérhetőségeinken!

T14 trapézlemez
Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsiker@ocsiker.hu
Elérhetőségek