Gyári kúpcserép

A gyári kúpcserép kb. R15cm és 2fm hosszúságúak.

Ami a tető gerincét adja: kúpcserép

Egy tető kialakításának alapvető elemeit képezik a tetőcserepek, de ezekből is többfélét lehet megkülönböztetni. A tető két oldalát lefedni még nem elég, ott van még a tetőgerinc is, amire speciális cserepek kellenek. A kúpcserép az, ami a tető gerincének lefedésére alkalmas, a segítségével a tetőfedés nemcsak egységes, de tökéletesen biztonságos és zárt is lesz.

A kúpcserép alá általában szükség van alátét elemre is, ami segíti a stabil beépítést. A kúpcserép elhelyezésénél a tetőfedő mesternek ügyelnie kell arra, hogy pontosan milyen a jellemző szélirány, csak így tud minőségi és tartós munkát végezni.

A szakszerűen rögzített kúpcserép védi a tetőt a szél rongálásától, valamint a csapadék beszivárgásától, ellenálló és hosszú távon megbízható. Amennyiben minőségi cserepeket keres, nézzen körül nálunk, és válogasson kúpcserép kínálatunkból, amivel esztétikus módon egészítheti ki a tető borítását szakember segítségével!

Amennyiben kérdése van termékeinkről, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén!

kúpcserép

A kúpcserepekről bővebben

Amikor a tetőszerkezettel kapcsolatos alapanyagok beszerzéséről van szó, elsők között kerülnek megemlítésre a kúpcserepek, ami nem véletlen, hiszen rendkívül fontos funkciót töltenek be a tetőszerkezetek szempontjából, ezért az építkezések alkalmával semmiképp sem szabad megfeledkezni megvásárlásukról!

A kúpcserepek tulajdonképpen a tetőszerkezetek gerincét alkotják, az elemek biztosítják a megfelelő rögzítést a cserepek között, ennek köszönhetően a cserepek nem hullhatnak le a tetőről egy erősebb szélviharban.

Ahhoz, hogy az erőteljesebb szél semmilyen mértékben ne kezdje ki a tetőszerkezetet, ajánlott a kúpcserepeket az uralkodó széliránynak megfelelően elhelyezni, így elkerülhetőek a komolyabb károk! A kúpcserepek többféleképpen rögzíthetőek, például korrózióálló szegezéssel vagy csavarozással. Érdemes szakember segítségét kérni annak érdekében, hogy a legideálisabb rögzítési megoldást választhassa ki!

A kúpcserepek beszerzéséért forduljon hozzánk bizalommal! A minőségi termékeket garantáljuk!

A kúpcserepekről bővebben
Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsikerkft@invitel.hu
Elérhetőségek