"C" alakú Kerítéslécek

"C" kerítésléc metszet rajz.

"C" kerítésléc 9,3cm széles

"C" léc vízszintes felszelerésű kialakítással, "L" fogadó profil haszálatával, klipszes rögzítéssel.

Lemez kerítéslécekkel jelentős összegeket, időt megspórolhat!

Manapság sokféle alapanyag érhető el a kerítésépítéshez, felújításhoz. A választékból gyakran kerül kiválasztásra a fa, elsősorban esztétikai tulajdonságai miatt. Ahhoz, hogy az anyag megőrizze igényes kinézetét, folyamatos gondozást igényel, amihez különböző speciális faápolószerekre van szükség. Erre nem mindenkinek van kellő kapacitása, ráadásul sokan mindenképp kerülnék a karbantartással kapcsolatos plusz kiadásokat. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, azonban ragaszkodik ahhoz is, hogy az elkészült kerítés esztétikailag kifogástalan legyen, ajánljuk figyelmébe a lemez kerítésléceket!

A lemez kerítéslécek százszázalékban megfelelnek az elvárásainak, általuk jelentős összegeket és időt megspórolhat. Az anyagok időtálló megoldást kínálnak a kerítések építéséhez, felújításához, rendkívül strapabírók. Sem az erős napsugárzás, sem pedig az extrém hideg nem tehet kárt a szerkezetükben. A fizikai hatásoknak is kiválóan ellenállnak, felhasználásukkal egy igazán masszív építményt tud megvalósítani. A lemez kerítéslécek nem igényelik az ápolást, karbantartást ahhoz, hogy szerkezetileg, esztétikailag kifogástalanok maradjanak, ennek köszönhetően nem kell költenie különböző speciális szerekre. Esetükben a festéssel sem kell bajlódnia, ugyanis cégünk már az Ön által kiválasztott színben biztosítja az alapanyagokat. A lemez kerítéslécekkel hosszú távon jelentős összegeket megspórolhat, ez pedig mindenképp a családi kassza előnyére válik. Az alapanyagokkal nagyon ízléses végeredmény születhet a kerítés megépítése vagy felújítása után.

Válasszon Ön is költséghatékony, egyszerű megoldást otthona környezetének kialakításához, szerezze be tőlünk a lemez kerítésléceket, és tapasztalja meg előnyeiket! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni bennük. Az alapanyagokat kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak. Amennyiben szeretné megrendelni a lemez kerítésléceket, vagy bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, bátran keressen fel bennünket elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsikerkft@invitel.hu
Elérhetőségek