Termékek

Kerítéslécek

600-900,- + ÁFA/fm-től

T14 trapézlemez

1250,- + ÁFA/m2(Bruttó:1588,-/m2)-tól

T14 famintás trapézlemez

1850,- + ÁFA/m2(Bruttó:2350,-/m2)-tól

T20 famintás trapézlemez

1850,- + ÁFA/m2(Bruttó:2350,-/m2)-tól

T20 trapézlemez

1250,- + ÁFA/m2(Bruttó:1588,-/m2)-tól

Mikrobordás lemez

1500,- + ÁFA/m2(Bruttó:1905,-/m2)-tól

T35 trapézlemez

1350,- + ÁFA/m2(Bruttó:1715,-/m2)-tól

Szinuszos cserepeslemez

1300,- + ÁFA/m2(Bruttó:1651,-/m2)-tól

Hódfarkú cserepeslemez

1300,- + ÁFA/m2(Bruttó:1651,-/m2)-tól

Bádogos lemezek

Árakról érdeklödjön...

Csavar fémhez, fához

16,- + ÁFA/db(Bruttó:20,-/db)

Síklemezek

4500,- + ÁFA/tábla(Bruttó:5715,-/tábla)

Oromszegő

Nettó:1000,-+ÁFA/fm(Bruttó:1270,-/fm)

Felső szegő

Nettó:450,-+ÁFA/fm(Bruttó:572,-/fm)

Gyári kúpcserép

Nettó:1800,-+ÁFA/fm(Bruttó:2286,-/fm)

Mi az az oromszegő, és miért ajánlott a használata?

oromszegő

Az oromszegő vagy más néven oromszegély a bádogos munka egyik gyakran használt kiegészítő eleme. A tető kivitelezésekor, az ehhez a tevékenységhez kapcsolódó bádogos munkák során alkalmazzák. Az oromszegő egy élhajlított elem, ami a tetőszerkezetben található oromdeszka lefedésére való, elsődleges funkciója a védelem.

Sokan nem tartják fontosnak a használatát, pedig nélkülözhetetlen elem, ha azt szeretnénk, hogy a tető ne ázzon be és hosszú távon is képes legyen a funkcióját maradéktalanul betölteni. A tetőfedő anyagok között ma már van cserép, zsindely vagy lemez, de oromszegő nélkül egyik sem képes tökéletesen zárni és útját állni a beszivárgó csapadéknak.

Az oromszegő elemek kispórolása tehát valójában kontár munka, hiszen nélkülük a tető nem tökéletes. Többféle standard méret is beszerezhető az oromszegőkből, de egyedi megrendelések is készülnek. Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, amennyiben színvonalas oromszegő elemekre van szüksége!

  

Oldallemezeink, kerítésléceink felhasználásával időtálló kerítés tulajdonosává válhat!

oldallemezek

Természetes, hogy az ingatlantulajdonosok a kerítés építéshez olyan alapanyagokat szeretnének felhasználni, amelyek garantálják a kész szerkezet időtállóságát, megbízhatóságát. Itthon a családi házak tulajdonosai alapvetően territoriális beállítottságúak, ami azt jelenti, hogy szeretik tudatni a külvilág számára a területi határokat. Nemcsak azért, hogy illetékteleneket távol tarthassák, de gyerekek vagy háziállat miatt is fontos a megfelelő biztonság, amit csak egy korrekt kerítés biztosíthat.

A fa, mint kerítés alapanyag, esztétikus megjelenése miatt népszerűnek számít, azonban folyamatos karbantartásra szorul ahhoz, hogy képes legyen megfelelően védeni a terület határait. Ha Önnek nincs ideje az állandó gondozásra, válassza az egyszerűbb alternatívát, ehhez pedig fedezze fel az oldallemezek, kerítéslécek választékát!

Kerítésléceink, oldallemezeink felhasználásával úgy lehet időtálló kerítés tulajdonosa, hogy ehhez nem kell ápolnia, egyéb utómunkálatokat végeznie a kész kerítésen. A választékunkban kapható alapanyagokban nem tehet kárt az időjárás, sem egyéb fizikai hatások. Ha esztétikai szempontok miatt mégis ragaszkodik a fához, kínálatunkban találhat olyan oldallemezt, ami fa mintázatban is elérhető, így természetes hatást kölcsönözhet a kerítésnek.

A kerítéslécek, oldallemezek beszerzéséhez bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  

A cserepeslemezek előnyeiről

A cserepeslemezek előnyeiről

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek tetőfedéshez a cserepeslemezek, ami nem véletlen, ugyanis az egyik legmegbízhatóbb alapanyagnak számítanak, felhasználásuk egyszerű, és nem utolsó sorban pénztárcabarát áron beszerezhetőek.

A cserepeslemezek legfőbb előnyei mégis tömegükben rejlik. Egy cserepeslemezzel fedett tető tömege akár a tizede is lehet egy hagyományos cseréppel fedett tető súlyának. Ennek köszönhetően nem csak a tetőre nehezedő nyomás mértéke csökkenthető, de lehetőség van arra is, hogy a régi palatetők bontás nélkül felújításra kerüljenek, ez pedig a munkamennyiség és az anyagiak szempontjából is rendkívül kedvező helyzetet teremt!

A cserepeslemezekkel telepítésük után is elégedettek lehetnek az ingatlantulajdonosok, ugyanis a felszínük egyenletes, így a szennyeződéseket az eső egyszerűen le tudja mosni róluk, vagyis a cserepeslemez tisztántartása semmilyen bonyolult műveletet nem igényel.

Tapasztalja meg Ön is a cserepeslemezek előnyeit! Ha kérdése lenne, vagy vásárolni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

  

Ne hagyja ki kedvező trapézlemez árainkat, éljen a trapézlemez akciónkkal!

Ne hagyja ki kedvező trapézlemez árainkat, éljen a trapézlemez akciónkkal!

Tetőfedés, vagy éppen kerítésépítés a cél, a trapézlemezekben sosem kell csalódnunk! Amilyen egyszerűen kezelhetőek, éppen olyan megbízhatóak is, ráadásul remek színválasztékban is kaphatóak. Jellegzetes formáiknak, sokszínűségüknek köszönhetően egyedi és esztétikus homlokzatokat, kerítéseket lehet kialakítani a felhasználásukkal. Nem csupán családi házakhoz ajánljuk őket, de kiválóan illeszkednek ipari csarnokok, raktárak, géptárolók, vagy akár könnyűszerkezetes épületek fedéseként is.

Nem mindegy természetesen az sem, hogy mennyit költünk egy tető-, vagy kerítéselemre. A trapézlemezek ára korántsem elrettentő, ugyanis igazán megfizethető árfekvésben lehet őket beszerezni. Amennyiben Önnek sem mellékes, hogy mennyit fizet egy trapézlemezért, keressen minket bizalommal! Trapélemez akciónkat vétek lenne kihagyni!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, és érdeklődjön aktuális trapézlemez árainkról, trapézlemez akcióinkról!

Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsikerkft@invitel.hu
Elérhetőségek
Facebook