T14 famintás Dió/Aranytölgy trapézlemez

T14 famintás trapézlemez dió árnyalatba

Mire használjuk a T14 trapézlemezt?

A T14 trapézlemez gyártása az egyik legfontosabb tevékenységünk, hiszen ezt a lemezt számos célra előszeretettel alkalmazzák ügyfeleink. Hogy mire pontosan? Például kerítésnek!

A T14 trapézlemez kiváló választás, ha olyan kerítést szeretne, amin a szomszédok nem látnak át, az utcáról nem látnak be, mégis gyorsan felállítható, és nem utolsó sorban olcsó is. Ha most egy csúnya, szürke fémlemezt képzelt az udvarára, akkor rosszul tette. A T14 trapézlemez többféle színben rendelhető, ennek köszönhetően messziről szinte teljesen úgy fog kinézni, mintha fa kerítés lenne. Viszont a fával szemben nem igényel ápolást, és nagyon könnyen felállítható. Ajánljuk családi házakhoz, és ipari területekre egyaránt. Teljes átláthatatlanságával biztosítja a maximális diszkréciót.

A T14 trapézlemez gyártása során csak minőségi anyagokat használunk, ezért termékeink hosszú élettartamúak, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Keressen minket bátran T14 trapézlemez gyártásával kapcsolatban, ha praktikus és időtálló kerítést szeretne!

Mire használjuk a T14 trapézlemezt?
Telefon: +36 30 945 5303
Email: ocsikerkft@invitel.hu
Elérhetőségek
Facebook